Wie wij zijn

In 2012 hebben wij, Evert van Tuijl en Maud Trausel, elkaar ontmoet. Onze gezamenlijke kijk op ontwikkelen van mensen heeft  geleid tot een sterke, synergetische samenwerking. Daarom hebben we  op 31 mei 2013 samen Salus2Talent opgericht.
Salus staat voor welzijn, “2” staat voor Evert en Maud en het woord Talent spreekt voor zich.

Doordat wij uitgaan van de talenten die mensen hebben, daaraan appelleren en ze begeleiden bij het ontwikkelen en benutten daarvan ontstaat er een immateriële tevredenheid oftewel in het Latijns: Salus, welzijn. Salus (welzijn) en Talent zijn in onze ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een is het gevolg van het ander.
Door dit inzicht kan Salus2Talent ondernemers werkelijk ontzorgen in hun personeelsvoorziening. Want mensen presteren beter, zijn gemotiveerder en minder ziek.

Samen worden wij gedreven door het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën rondom arbeid en organisatie. Het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talenten van mensen in werksituaties heeft hierbij onze prioriteit. De rode draad is zoeken naar wat mensen WEL kunnen ipv wat mensen NIET kunnen.
Ervaringsgericht werken m.b.v. leerwerkplekken, waarin mensen in een echte bedrijfsmatige werksituatie hun talenten kunnen ontplooien en tonen, is waar wij voor staan.