Wat wij zoal kunnen

Mede door de verbinding met onze partners kunnen we een veelheid van diensten leveren die (MKB) ondernemers ontzorgen op diverse terreinen. Onze visie is dat ondernemers hun focus moeten kunnen leggen op hun primaire processen en de logistieke organisatie daaromheen. Dat is waar ze voor gekozen hebben, waar hun echte passie ligt en waar ze in excelleren.

Onder deze titel beschrijven we kort een aantal zaken die we voor ondernemers kunnen betekenen. We zullen dat altijd op onze eigen manier doen, altijd afgestemd op de vraag en behoefte van onze klanten.

Veel van onze diensten zijn gericht op mensen/medewerkers die, weliswaar getalenteerd zijn, maar die talenten nog niet goed kennen, ontwikkeld hebben en/of benutten. Vaak zitten ze daardoor niet helemaal goed in hun vel en/of presteren ze niet zoals ze zouden kunnen. Naarmate die situatie langer duurt, wordt het probleem groter. We willen zoveel mogelijk preventief te werk gaan, soms ontkomen we er niet aan om curatief te handelen. Echter altijd met de insteek om mensen krachtiger te maken en hun mogelijkheden optimaal te benutten. Ten faveure van zichzelf en van de werkgever die hem/haar in dienst heeft/neemt.